Başkan Sarıalioğlu, Solaklı Vadisi İnşaatını İnceledi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yapımı devam eden Solaklı Vadisi Taşkın Kontrol ve Rekreasyon Alanı 1. Etap Projesi inşaatında incelemeler gerçekleştirdi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatlarıyla Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından projelendirilen ve yapımı üstlenilen “Of Solaklı Deresi Kıyı Şeridi Peyzaj uygulama İşi” kapsamında sürdürülen Solaklı Vadisi Taşkın Kontrol ve Rekreasyon Alanı 1. Etap Projesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Solaklı Vadisi alanında İrfanlı Mahallesi ile Sulaklı Mahallesini birbirine bağlayacak olan yaya köprüsünün kurulumunun gerçekleştirileceği alanda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Sarıalioğlu, Of Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Çakıroğlu, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Çalışmaların planladığı şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Sarıalioğlu, şehrin merkezinde çok farklı bir yaşam ve spor alanı ortaya çıkacağını vurgu yaptı. Sarıalioğlu, “Kış aylarını muştularken Sonbahar, bizler de şehrimizi hazırlıyoruz bereketli günlere. Of’umuzun kalıcı eserlerine bir yenisini daha ekleyerek, Taşkın Kontrol ve Rekreasyon Projesi’nin uygulanacağı Solaklı Vadisi alanında İrfanlı Mahallemiz ile Sulaklı Mahallemizi birbirine bağlayacak olan yaya köprümüzün kurulumunun gerçekleştirileceği alanda devam eden çalışmaları yerinde inceledik. İlçemizin geleceğini, sosyal hayatını ideal konuma getirmek için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Bu güzel projeyi bizlere armağan eden başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.