Vali Öz’den Başkan Sarıalioğlu’na Ziyaret

Vali Öz’den Başkan Sarıalioğlu’na Ziyaret

Trabzon Valisi Abdil Celil ÖZ, Of'ta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Öz’ü, Of Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Eren Arslan Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve daire amirleri karşıladı. 

Kaymakamlık makamında Of Kaymakamı Eren Arslan’dan ilçe hakkında bilgi alan Vali Öz, “Trabzon’a atanmamdan itibaren ilçelerimizi gezerek buradaki çalışmalar, sorun ve problemler hakkında bilgi almaya çalışıyordum ancak seçim arifesinin girmesinden dolayı bazı ilçelerimize gidemedik. Seçimden sonra buraları ziyaret ederek Kaymakamlarımızdan bilgiler alarak yeni seçilen belediye başkanlarımıza da hayırlı olsun temennilerinde bulunuyorum” dedi. 

Vali Öz, daha sonra Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti. 

Abdil Celil ÖZ, “Of’un gelişimi için yeni dönemde Belediye Başkanı Sayın Salim Salih Sarıalioğlu ve ekibinin güzel ve başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum” dedi. 

Trabzon Valisi Sayın Abdil Celil ÖZ 30 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Of Belediye Başkanı Seçilen Salim Salih Sarıalioğlu’na  ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Kaymakamı Eren Arslan ve İlçe Müdürleri tarafından Belediye binası önünde karşılanan Vali Abdil Celil ÖZ, daha sonra Sarıalioğlu ve Arslan ile birlikte Belediye Başkanı Sarialioğlu’nun makamına geçti. 

Burada Başkan Sarıalioğlu’nu seçimlerde elde ettiği başarıdan dolayı kutlayan Vali Öz, yeni dönemde yürütülecek çalışmalar için başarılar diledi. Vali Öz, Of’un son dönemde Trabzon’un gözdesi olmaya aday bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, “Of gelişim için birçok potansiyeli bünyesinde barındıran bir ilçe. Yeni dönemde ekibinizle birlikte yapacağınız çalışmalarla Of’u daha modern ve daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğinize inanıyorum. Sizlere hayata geçireceğiniz projeleriniz ve yürüteceğiniz çalışmalarınız için şimdiden başarılar diliyorum” dedi. 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise konuşmasında kısa süre içerisinde Of İlçe Kaymakamı Eren Arslan başta olmak üzere ilçedeki tüm yöneticilerle uyum içerisinde çalışmaya başladıklarını ve hep birlikte Of’un gelişimi için çalışacaklarını kaydetti. 

Başkan Sarıalioğlu, şunları söyledi; 

“Of’un geleceği için önemli projelerimiz var. Kısa zamanda bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Bazı konularda sıkıntılarımız var. Ama biz bahane değil, hizmet üretmeye geldik. İnşallah görev süremizde Of’un gelişimi için başarılı çalışmalara imza atarız. Bu vesileyle, Sayın Valimiz Abdil Celil ÖZ’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.