AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Başkan Sarıalioğlu'nu Ziyaret Etti

AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Başkan Sarıalioğlu'nu Ziyaret Etti

AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na ziyarette bulundu

AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na ziyarette bulundu. Başkan Sarıalioğlu, Of İlçe yönetimini makamında ağırladı.

AK Parti Of İlçe Başkanlığına seçilen Ahmet Çapoğlu, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Çapoğlu, yönetim kurulu üyelerini takdim ederek yeni yönetimin yol haritasını açıkladı. Of'un gelişmesi ve refaha kavuşması için çalışacaklarını söyleyen İlçe Başkanı Çapoğlu, teşkilat olarak her zaman Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun destekçisi olacaklarını ve yanında yer alacaklarını bildirildi.

BAŞKAN SARIALİOĞLU, "BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HİZMET SUNACAĞIZ"

Başkan Sarıalioğlu, siyaset işinin gönül işi olduğunu belirterek "Siyaset, karşılık beklemeden yapılan hizmetlerin tamamıdır. O yüzden siyasi görüşü ne olursa olsun kimseyi ayırmadan bütün hemşerilerimize hizmet sunuyoruz. AK Parti Of İlçe yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum. Yeni yönetim ile beraber Of'umuza hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Of'a en iyi hizmeti sunabilmek için gece gündüz çalıştığını ifade den Başkan Sarıalioğlu, AK Parti, Büyük Bir Davanın, Büyük Bir Ailenin adıdır. Bugün, AK Parti Of İlçe Başkanımız Ahmet Çapoğlu ve yönetimine Belediyemize gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten dolayı teşekkür eder, görevlerinde muvaffakiyetler dilerim" dedi.