Başkan Sarıalioğlu, "Zorlu Pandemi Döneminden Geçiyoruz"

Başkan Sarıalioğlu, "Zorlu Pandemi Döneminden Geçiyoruz"

Of Belediyesi Aralık Ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında yoğun pandemi tedbirleri altında gerçekleştirildi.

Of Belediyesi Aralık Ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında yoğun pandemi tedbirleri altında gerçekleştirildi.

2020 Aralık Ayı Meclis Toplantısı Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında meclis salonunda gerçekleşti.  Korona virüs salgını dolayısıyla maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi . Meclis toplantısında 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun açılış ve selamlama konuşmaları ile başlayan Aralık ayı meclis toplantısı, pazartesi akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni Koronavirüs tedbirlerinin üzerinden geçilmesi ile devam etti. Maske, Tedbir ve Temizlik kurallarını belirten Başkan Sarıalioğlu, bu zorlu süreci hep birlikte uyduğumuz kurallar ve aldığımız tedbirlerle yenebileceğimizi belirtti.

OF BİRLİKTE GÜÇLÜ

Pandeminin son aylarda tırmanışa geçtiğine dikkat çeken Başkan Sarıalioğlu, ilçe genelinde yürütülen ve devam eden çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Başkan Sarıalioğlu, “Aralık ayı meclis toplantımızın özelde ilçemize bölgemize, genelde ülkemize hayır getirmesini diliyorum. Belediye Meclisimiz ile 2021 yılında da Of’umuzun geleceği, gelişimi ve dönüşümü için durmadan çalışacağız. Toplantı gündemine geçmeden önce rahatsızlık geçiren arkadaşlarımız hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Şifa bekleyen herkese Rabbim’den acil şifalar diliyorum. Hepimizin sağlığı için alınan kararları yasak olarak değil, tedbir olarak görelim. Bu mücadelede paniğe kapılmadan tedbirlere uyalım ve gerekmedikçe sokağa çıkmayalım. Evde kalalım. Maske-Mesafe-Temizlik üçlüsüne riayet edelim” dedi.

Of Belediye Meclisi açılış ve yoklamanın ardından 2020 yılı mali bütçe tasarısı, gelir ve ücret tarifesi, meclise havale edilen evrakların görüşülmesi ile devam etti. 4 maddelik gündemde yer alan konular;

1- 2021 Mali Yılı Evsel Katı Atık Ücreti Tarifesi konusun görüşülerek karara bağlanması.

2- Geçici iş pozisyon vizesi konusunun görüşülerek karara bağlanması.

3- Aktarma yapılması konusunun görüşülerek karara bağlanması.

4- Konteyner ve araç kiralama konusunun görüşülerek karara bağlanması.

Meclis gündeminde yer alan konuların oylamaya sunulmasının ardından Aralık ayı Meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülüp oylanması ile sona erdi.

Meclis toplantısının sona ermesinin ardından bir sonraki Ocak ayı oturumunun 5 Ocak Salı günü yapılacağı kararlaştırıldı.