Erdoğan Bayraktar'dan Başkan Sarıalioğlu'na ziyaret

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk’ü ziyaret etti.

Başkan Sarıalioğlu ve Başkan Yardımcısı Öztürk tarafından ağırlanan Bakan Bayraktar, kendileri ile bir süre sohbet ederek belediyenin çalışmaları hakkında kendilerinden bilgiler aldı.

Bakan Bayraktar’a ziyareti nedeniyle teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu; “Bizi ziyaretleriyle memnun eden, kıymetli Bakanımız Sayın Dr. Erdoğan Bayraktar’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, vazifelerinde kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakan Bayraktar ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “OF evimizdir. Of Belediyesi Başkanı Salim Sarıalioğlu kardeşimizdir. Sağlıklı ve başarılı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde ifadelerine yer verdi.