Of Belediyesi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Of Belediyesinin 2021 Yılı Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Of Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ve 4 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıya, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, başkanlık etti. Sarıalioğlu, alınan kararların Of ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmasında Gara şehitlerine değinen Başkan Sarıalioğlu, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Rabbim ordumuza, milletimize güç kuvvet versin" dedi.

Of Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda gündemde bulunan toplam 4 madde görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. Meclis toplantısında; Atatürk Bulvarı ve İsmetpaşa Caddesi Dış Cephe Yenileme (Sokak Sağlıklaştırma) ve Peyzaj işi için İller Bankası A.Ş.'den kredi kullanılması, Çamlıtepe Mahallesi 1/5000 Nazım İmar Planı Değişikliği, Kadro İptal ve Derece Değişikliği, Atatürk Bulvarı ve İsmetpaşa Caddesi sokak sağlıklaştırılması kapsamında  İller Bankası A.Ş.'den hibe ve kredi desteği maddeleri görüşüldü.

Meclis toplantısında konuşan Başkan Sarıalioğlu, "Daha güzel bir Of için ve hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Belediye Meclisimiz ile Mart Ayı 1. Oturumu için sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun biçimde bir araya geldik. Gündemimiz yine Of'umuzu geliştirecek çalışmalarımız ve projelerimizdi. Tüm Meclis Üyelerimize katılım ve emekleri için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

Gündemdeki maddeler görüşüldükten sonra toplantı sona erdi.