Başkan Sarıalioğlu’ndan İçişleri Bakanı Soylu’ya taziye mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu için taziye mesajı yayımladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sosyal medya hesabı üzerinden tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 75 yaşındaki annesi Servet Soylu için baş sağlığı mesajı yayınladı. Başkan Sarıalioğlu paylaşımında, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun kıymetli annesi Servet Hanımefendi’nin vefatını teessürle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, Sayın Bakanımız’a, ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Mekânı cennet, makâmı âli olsun” ifadelerini kullandı.