Başkan Sarıalioğlu’ndan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Sarıalioğlu’ndan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 14 Mart Tıp Bayramına ilişkin mesaj yayımladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 14 Mart Tıp Bayramına ilişkin mesaj yayımladı.

Sağlık çalışanlarımızın değerinin her geçen gün daha iyi anlaşıldığı bu salgın döneminde her türlü riski göze alarak mesleğini icra eden tüm sağlık çalışanlarının birer kahraman olduğunu ifade etti.

Başkan Sarıalioğlu, mesajında doktor bir belediye başkanı olarak vatanın her köşesinde 84 milyon vatandaşa sağlık hizmeti sunmak için fedakârlık ve kahramanlıkla görev yapan tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı en içten duygularıyla kutladığını belirtti.

Salgın sürecinde Türkiye’nin sağlık ordusunun virüse karşı verdiği mücadelede alkışlanacak bir başarı elde ettiğini kaydeden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sağlık çalışanlarının bu süreçte kendi sağlıklarını ve yaşamlarını da tehlikeye atarak canla başla görev yaptıklarını söyledi.

Pandemi döneminde, salgının kontrol altına alınabilmesi ve toplumun en az can kaybı ile bu süreci atlatabilmesi için sağlık çalışanlarının gece gündüz ailelerinden uzak kalarak çalışarak salgınla mücadelede ön safta yerlerini aldıklarını vurgulayan Başkan Sarıalioğlu, “Bu salgın döneminde toplumumuzun canı ve sağlığı için ailelerinden, yaşantılarından, hatta canlarından ve sağlıklarından fedakarlık eden sağlık çalışanlarımızın bu emeklerine minnettarız. Sağlık ordumuzun tüm kahramanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız. Tıp Bayramını kutladığımız bu günde, görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarını rahmetle anıyor, bu zor günlerimizde her zaman olduğu gibi önce insan diyerek sağlımız için yorulmadan, fedakârca emek vermeye devam eden tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.