Başkan Sarıalioğlu'ndan Doktorlara bayram ziyareti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Devlet Hastanesi ve Of Merkez Aile Sağlık Merkezi'ni ziyaret ederek, doktorların 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Of Devlet Hastanesi ve Of Merkez Aile Sağlık Merkezi'ni ziyaret eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu beraberinde, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Belediye Meclis Üyesi Ömer Çakıroğlu, AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan, AK Parti Of İlçe Gençlik Kolları Başkanı Resul Çan, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şaban Uysal ve hastane yönetimiyle birlikte görev yapan doktorları ve sağlık çalışanlarını görevleri başında ziyaret edip, çiçek takdim ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Başkan Sarıalioğlu, Türkiye'nin ve dünyanın bir yıldır içinde bulunduğu sürecin özellikle sağlık çalışanlarını çok ciddi etkilediğini söyledi.

Türkiye'de yapılan sağlık yatırımlarının yanında sağlık çalışanlarının özel gayretleriyle sürecin en az hasarla atlatıldığını hatırlatan Başkan Sarıalioğlu, "Pandemi döneminin kahramanı sağlık çalışanlarımızı görevleri başında ziyaret ettik. Ne desek fedakârlıklarını anlatmaya yetmez. Allah onlardan razı olsun. Emekleri çok büyük. Hepsine minnettarız. İyi ki varsınız. Siz bizim kahramanımızsınız.  Pandeminin en fazla hissedildiği Kasım-Aralık aylarında ve şu anda nasıl canla başla çalıştıklarını bizzat görüyoruz. Sağlık çalışanlarına teşekkür etmek için ne yapsak azdır. 14 Mart Tıp Bayramı’nı vesile kılarak sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istedik. Tüm ekibimizin ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı tebrik ediyorum" dedi.