Başkan Sarıalioğlu Nevruz Bayramı’nı Kutladı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Sarıalioğlu, “Nevruz’un ülkemize, milletimize bolluk, bereket, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Nevruz dolayısıyla mesaj yayınlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, mesajında şunlara yer verdi: “Bugün, baharın başladığı, doğanın uyandığı bolluğun ve bereketin habercisi olan Nevruz Bayramı. Bu anlamlı gün vesilesiyle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kış mevsiminin ardından bahara kapılarını açan ve Yeni Gün anlamına gelen Nevruz, barışın ve kardeşliğin habercisidir. Nevruz, Türk Milletinin nesilden nesile taşıdığı bayram meşalesi altında, Türklüğün vicdan ve ruhunda bugüne kadar özenle korunmuş ve yaşatılmıştır. Nevruz Bayramı’nda toprağın uyanışıyla birlikte duyduğumuz heyecan ve yaşadığımız olumlu değişimlerin hayatımızın her alanında devam etmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Bu güzel bayram günü vesilesiyle, Nevruz’un ülkemize, milletimize bolluk, bereket, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygularla başta Oflu hemşehrilerim olmak üzere, aziz milletimizin Nevruz Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”