Başkan Sarıalioğlu, "Kurallara uyalım Of’umuzu Maviye boyayalım!"

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, kontrollü normalleşme sürecinde Of’un risk haritasının kırmızıdan maviye geçmesi için kurallara sıkı sıkıya riayet edilmesi gerektiğini söyledi.

Çok yüksek riskli olarak gösterilen ‘kırmızı’ kategorideki Of’ta, vatandaşlara kurallara uymaları konusunda çağrıda bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Of’ta vaka sayıları hızla yükseliyor. Lütfen el birliğiyle koronavirüs yüksek risk olan kırmızıdan bir an önce kurtulmamızı sağlayalım ki tüm Türkiye halkı olarak derin bir nefes alalım. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, lütfen temizlik, maske ve mesafe kuralına uyalım ve kısa sürede şehrimizi tekrar turuncudan sarıya, sarıdan maviye döndürelim. Pazar günü kısıtlama günlerinde evlerimizde kalalım. Bu bizim elimizde, inanıyorum biz bunu Of olarak yapabiliriz. Sağlığımızı korumak, kendimizin, yakınlarımızın, aile bireylerimizin, arkadaşlarımızın sağlığını korumak kendi elimizde. Of’umuza turuncu değil, mavi yakışır. Şehrimizi maviye dönüştürmek bizim elimizde. Hep birlikte bu mücadeleye omuz verelim. Korona virüsle mücadelede birlikteyiz, birlikte başaracağız. Koronavirüs salgınına karşı vatandaşlarımızın sağlığı için belediye olarak her türlü çalışmayı ve mücadeleyi yapıyoruz. Devletimizin sürecin başından bu yana verdiği mücadeleye yaptığımız denetimler, zeytin fidanı dağıtımı, dezenfekte çalışmaları ile katkı sağlıyoruz ve bu noktadan itibaren bu çalışmalarımızı da hızlandırdık. Unutmayalım, tedbir virüsten güçlüdür" dedi.