Of'ta Öğrencilerden Şiir Dinletisi

Of'ta Öğrencilerden Şiir Dinletisi

Of Anadolu Öğretmen Lisesi yıl sonu etkinlikleri kapsamında şiir dinleti programı düzenledi.

Programa Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İl Encümeni Sayın Mehmet Öztürk, Of Teknoloji Fakültesi Bölüm Başkanı Doc. DR. İrfan Acar, Of Eğitim Birsen ilçe başkanı Cevdet Hacıbektaşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Okul Müdürleri, öğretmenler çok sayıda veli ve öğrenciler katıldı. 

Of Anadolu Öğretmen Lisesi Edebiyat Öğretmeni Yeter BARIŞ ve öğrencilerin hazırlamış oldukları şiir dinletisi tüm misafirler tarafından ilgi ile izlendi. 

Programda konuşan Başkan Sarıalioğlu duygu dolu anlar yaşadığını, anneler ile ilgili şiirde çok etkilendiğini ve annelerimizin değerinin bilmemiz gerektiğini söyledi. Program içindeki müzik ve skeçlerle ayrıca eğlencenin ve hüznün çok güzel bir şekilde birleştirildiğini söyledi. Eğitime her noktada destek verdiklerini belirten Sarıalioğlu bu tür sosyal etkinliklerin öğrenciler üzerinde ne kadar etkili olduğunu ayrıca belirtti. 

Of Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Yusuf Tanrıöven programa uzaktan ve yakından teşrif eden tüm misafirlere teşekkür ederek bu tür faaliyetlerin önümüzdeki yıllarda ilçe merkezinde hatta il merkezinde yapacaklarını belirtti.