Gazilerden Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şube Başkanı Ahmet Tezcan ve dernek yöneticileri, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti. Başkan Sarıalioğlu, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını ve yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şube Başkanı Ahmet Tezcan , Of İlçe Temsilcisi Bayram Yıldırım ve beraberindeki heyet Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

ŞEHİTLERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN EMANETİNİ AYNI RUHLA KORUYORUZ

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin ziyaretinde bir kez daha tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize sıhhat ve selamet temennisinde bulundu. Şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Sarıalioğlu, “Şehit yakınları ve gaziler bizim her zaman başımızın tacıdır. Bu hem genel ülke politikamızda hem de yerel politikamızda böyledir. Biz şehit yakınlarını emanet olarak görüyoruz. Gazilerimiz bu vatan için ölümü göze alan kahramanlarımızdır. İnşallah, şehit yakınları ve gazilerimiz için çok daha fazla düzenlemeler yapılır. Onlara ne kadar şükran duysak azdır” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şube Başkanı Ahmet Tezcan ise konuşmasında; “Of’ta belediyemizin şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için yürüttüğü çalışmaları ve hassasiyetlerini yakından biliyoruz. Bizler için yaptığı çalışmalarınızdan dolayı Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu’na ve tüm ekibine çok teşekkür ediyorum. Of’ta sayenizde gözümüz arkada değil” İfadelerini kullandı.