Of Belediyesi Hayır Çarşısı yardımlarınızı bekliyor

Of Belediyesi Hayır Çarşısı yardımlarınızı bekliyor

Of Belediyesi Hizmet Binası zemin katta faaliyetini sürdüren Hayır Çarşısı hayırsever vatandaşlarımızdan giyim yardımı bekliyor.

Of Belediyesi Hizmet Binası zemin katta faaliyetini sürdüren Hayır Çarşısı hayırsever vatandaşlarımızdan giyim yardımı bekliyor.

SİZDE DESTEK VEREN EL OLUN

İhtiyaç sahiplerine uzanan bir yardım eli olmak isteyen hayırseverlere seslenen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,"Sizin fazlanız bir başkasının ihtiyacı olabilir. Hiç kullanılmayan  giysilerinizi  bağışlayın ihtiyaç sahibi insanların sizde yüzünü güldürün. Hayır Çarşısı'nda; Hayırsever insanlarımız tarafından bağışlanan kullanılmamış giysiler alınarak, bir mağaza anlayışı içinde hazırlanıyor. Yardım malzemelerinin dağıtımını ise ihtiyaç sahibi ailelere tek tek randevu vererek yapılacak. Yardıma muhtaç insanımızın raftan beğendiği ve bedenine uygun elbiseyi alarak mutlu bir şekilde ayrılmasını amaçlıyoruz. Eğer siz de evde hiç kullanmadığınız giysilerinizi değerlendirmek istiyorsanız Hayır Çarşı'mıza getirebilirsiniz" dedi.

ALDIĞIMIZLA BİR SÜRE YAŞARIZ AMA VERDİĞİMİZLE SÜREKLİ YAŞARIZ

Yapılacak olan her bağışlarla daha çok ihtiyaç sahibine ulaşılacağını dikkat çeken Başkan Sarıalioğlu, "İhtiyaç sahibi insanlarımıza  hizmet vererek, onların yaralarına bir nebze de olsa merhem olmaya çalışıyoruz. Yardımsever vatandaşlarımızın bağışları ile daha çok vatandaşa destek olmak istiyoruz. Bu nedenle tüm yardımsever Of halkını katkı koymaya çağırıyoruz. Yardımlarıyla katkı sağlamak isteyenler veya bu yardımlardan yararlanmak isteyenlerin, Of Belediyesi’ne ait 0462-771 51 91 numaralı telefonu veya 153 Beyaz Masa hattı ile irtibat sağlamaları gerekiyor. Gelen destek telefonlarının ardında harekete geçecek ekiplerimiz, vatandaşlarımızın adreslerine ulaşarak, bu yardımları toplayacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Hayır Çarşımıza destekte bulunan hemşerilerimize teşekkür ediyor, yardım ve desteklerinin devamını bekliyoruz" diye konuştu.