Başkan Sarıalioğlu; "Of’u Dinliyor Birlikte Yönetiyoruz"

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu göreve gelişinin 7’inci yıl dönümünde mesaj paylaştı: Of’umuz için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.

30 Mart 2014 yerel seçimlerini kazanarak mazbatasını almasının üzerinden 7 yıl geçen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sosyal medya hesabından mesaj paylaştı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti’den aday olarak oyların yüzde 52,58’ini aldı ve Belediye Başkanı seçildi. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oylarını % 57,65 çıkararak, Ofluların büyük teveccühüyle aynı göreve tekrar seçildi. Başkan Sarıalioğlu göreve gelişinin 7’inci yılında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

OF İÇİN CANLA BAŞLA

Sarıalioğlu, “30 Mart 2014’da çıktığımız bu kutlu yolda bir yılı daha geride bıraktık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, aziz hemşehrilerimizin teveccühü ile 31 Mart 2019’da göreve yeniden seçilmemizin 2. yılını tamamladık. Hep birlikte hizmetlerle dolu, nice güzel yarınlara diyerek aynı heyecan, aynı aşk, aynı samimiyet ile her şeyin en güzelini hak eden Of’umuz için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Teşekkürler Of’um” dedi.