Of Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısının Birinci ve İkinci Oturumu Yapıldı

Of Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısının Birinci ve İkinci Oturumu Yapıldı

Of Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısının 1. ve 2. oturumu, korona virüsü tedbirleri kapsamında, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun, başkanlığında yapıldı.

Of Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısının 1. ve 2. oturumu, korona virüsü tedbirleri kapsamında, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun, başkanlığında yapıldı.

Of Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı Belediye Meclis Toplantı Salonunda, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun yönettiği nisan ayı meclisinde, gündemde yer alan maddeler görüşülerek karara bağlandı. Yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanarak kabul edilmesiyle başlayan nisan ayı meclis toplantısında, görev yapacak komisyonlar için üye seçimi, encümen üyeliği seçimi ve meclis başkan vekilliği seçimi yapıldı.

Of Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda gündemde bulunan toplam 13 madde görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. Meclis toplantısında;

1- Meclis Birinci ve İkinci Başkan Vekil seçiminin görüşülerek karara bağlanması.

2- Meclis Katipleri seçiminin görüşülerek karara bağlanması.

3- Encümen üyesi seçiminin görüşülerek karara bağlanması.

4- İmar Komisyonu üyesi seçiminin görüşülerek karara bağlanması.

5- Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi seçiminin görüşülerek karara bağlanması.

6- Çevre Sağlığı ve Temizlik Komisyonu üyesi seçiminin görüşülerek karara bağlanması.

7- Trafik Komisyonu üyesi seçiminin görüşülerek karara bağlanması.

8- Kültür ve Turizm Komisyonu üyesi seçiminin görüşülerek karara bağlanması.

9- Yol ve Altyapı Komisyonu üyesi seçiminin görüşülerek karara bağlanması.

10- Meclis toplantı gün ve saatinin tespiti konusunun görüşülerek karara bağlanması.

11- Bir aylık tatilin belirlenmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması.

12- 2020 yılı faaliyet raporu konusunun görüşülerek karara bağlanması.

13- Denetim Komisyonu Raporunun okunarak meclisin bilgilendirilmesi maddeleri görüşüldü.

MECLİSTE SEÇİM

Of Belediye Meclis Başkanlık Divanında ve Encümen Üyeliği görevlerinde görev süresi dolan üyelerin yerlerine yeni üye seçimi yapılırken, görev süresi dolan komisyon üyeleri yerine de yeni üye seçimi yapıldı.

Meclis Başkan Vekilliğine birinci başkanvekili olarak Oktay Ulusoy, ikinci başkanvekili olarak Timuçin Sarıalioğlu, Divan Katip üyeliğine Osman Baykal ve Mahmut Celal Kurtuluş asil, Mustafa Şen ve Telat Demircioğlu yedek üye olarak seçildi.

İmar Komisyon Üyeliğine Oktay Ulusoy, Mehmet Öztürk, Hamza Yüksel, Mahmut Celal Kurtuluş ve Timuçin Sarıalioğlu; Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliğine Resul Çan, Osman Baykal, Ömer Çakıroğlu, Mehmet Öztürk ve Musa Koçbıyık; Çevre Sağlığı ve Temizlik Komisyonu Üyeliğine Osman Baykal, Yasemin Hacıefendioğlu, Resul Çan, Mahmut Celal Kurtuluş ve Musa Koçbıyık; Trafik Komisyonu Üyeliğine Ahmet Tursun, Mustafa Şen, Telat Demircioğlu, Musa Koçbıyık ve Ömer Çakıroğlu; Kültür ve Turizm Komisyonu Üyeliğine Hamza Yüksel, Mustafa Şen, Telat Demircioğlu, Mahmut Celal Kurtuluş ve Resul Çan; Yol ve Altyapı Komisyonu Üyeliğine Mustafa Bayraktar, Ahmet Gündoğdu, Timuçin Sarıalioğlu, Mustafa Şen ve Oktay Ulusoy; Encümen üyeliklerine ise Yasemin Hacıefendioğlu ve Ahmet Gündoğdu olarak belirlendi.

FAALİYET RAPORU OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Gündemde yer alan diğer maddelerin görüşülerek karara bağlandığı nisan ayı meclis toplantısında ayrıca gündemin son maddesinde yer alan  2020 Yılı Faaliyet Raporu oybirliğiyle kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı nisan ayı meclisinde Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, meclis üyelerinin gündem dışı sorularını da cevaplandırdı.

ORTAK AKIL BAŞARININ ANAHTARIDIR

Meclis toplantısında konuşan Başkan Sarıalioğlu, “Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantımızın 1. ve 2. Oturumunu Belediye Meclis Üyelerimizin katılımları ile 2020 yılı faaliyet raporu oylaması ve komisyon üye seçimlerini gerçekleştirdik. Komisyonlara seçilen tüm meclis üyelerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Güzel ilçemizdeki Belediye hizmetlerimiz, planlanan projelerimiz ana gündem maddesiydi. Aldığımız kararlar ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Of Belediye Başkanlığı 2020 yılı denetim komisyonu raporu okunarak bilgi verildi. Of Belediye Meclisi Nisan ayı 3. oturum toplantısını 05 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 14.00’da yapılmak üzere birinci ve ikinci oturuma son verildi.