Başkan Sarıalioğlu Güresen Mahallesi'nde Cuma Buluşmasına Katıldı

Başkan Sarıalioğlu Güresen Mahallesi'nde Cuma Buluşmasına Katıldı

İnsan odaklı, sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu mahalle mahalle gezerek önerileri yerinde dinliyor, ihtiyaçları yerinde belirliyor.

Halkın İçinde, Halkla İç İçe Bir Başkan

İnsan odaklı, sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu mahalle mahalle gezerek önerileri yerinde dinliyor, ihtiyaçları yerinde belirliyor. Başkan Sarıalioğlu her hafta farklı bir mahallede Cuma Namazı kılarak hem halkla buluşuyor hem belediyenin çalışmalarını yerinde inceliyor hem de pandemi kuralları çerçevesinde vatandaşların talepleri, mahallelerin varsa ilave sorunlarıyla ilgili istişarelerde bulunuyor.

Bu hafta Güresen mahallesi merkez Camii'nde Cuma namazını eda eden Başkan Sarıalioğlu'na AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Belediye Meclis Üyesi Ömer Çakıroğlu, Güresen Mahallesi Muhtarı Habip Hacımustafaoğlu ve AK Parti Of İlçe Teşkilatı üyeleri eşlik ettiler.

Ziyaretlerde vatandaşlara pandemi tedbirleri konusunda özellikle uyarılarda bulunan Sarıalioğlu kontrollü yeni normal hayata geçişin bir an önce olabilmesi için maske mesafe ve temizlik konularında hassas davranmalarını ve kendilerini korumalarını istedi.

İSTİŞARE" VE "ORTAK AKIL" ANLAYIŞI İLE OF'UMUZA DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gönül belediyeciliği ilkeleriyle hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Sarıalioğlu ortak akıl ve istişare vurgusu da yaptı.

Hemşehrilerimizle bir araya gelerek onların her türlü taleplerini ve sıkıntılarını dinlediklerini hatırlatan Sarıalioğlu: "Esnaf ve vatandaşımızı ziyaret ediyor, sorunları yerinde tespit etmenin yanı sıra Of'un geleceğini şekillendirme yolunda talep ve önerilerini dinliyoruz. Hemşerilerimizin fikirlerini almak ve görüş alışverişinde bulunmak için yaptığımız bu ziyaretler son derece verimli geçiyor. Belediyemizce yürütülen hizmetleri, mahallelerimiz için planladığımız projeleri yerinde görerek, mahalle muhtarlarımızla ve mahalle sakinlerimizle istişare ettik. Yaptığımız her istişare hem projelerimizde iyileştirmeler sağlıyor hem de ilçemizin önceliklerini belirlemede bizlere yardımcı oluyor. Düşüncemiz ne olursa olsun biz eser ve hizmetsiyasetine inanmış ve bu uğurda 18 yıldır memleketine hizmet eden ve son seçimlerden itibaren Cumhur İttifakı çatısı altında yine memleket insanına ülkesine hizmet eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın burada naçizane temsilcisi ve bir o kadar da Of sınırları içerisinde yaşayan oy versin vermesin her bir insanımızın gönlünü şen etmek rızasını kazanmak ve bu rızayı hak adalet ve eşitlik ölçüsünde tüm Of'a hizmetler yönüyle yaymak için 23 aydır hem ilçe teşkilatımız hem meclis üyelerimiz hem bizim burada elimiz, gözümüz olan muhtarlarımızla ve temsilcilerimizle birlikte uğraş veriyoruz" dedi.

MUHTARDAN BAŞKAN SARIALİOĞLU'NA TEŞEKKÜR

İncelemelere eşlik eden Güresen Mahallesi Muhtarı Habip Hacımustafaoğlu ise "Başkanımıza ve ekibine mahallelimiz adına gönülden teşekkür ediyoruz. Gerçekleştirilen altyapı çalışmaları ile mahallemiz yılların sorunlarından kurtuluyor" şeklinde konuştu.