Başkan Sarıalioğlu'ndan Of'a Altın Dokunuş

Daha sağlıklı bir yaşam için altyapı ve çevre yatırımlarını kesintisiz sürdüren Of Belediyesi Sulaklı Mahallesi’nde alt yapı için harekete geçti.

Of Belediyesi Sulaklı Mahallesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmalarına başladı.

Bu kapsamda, Of Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri içme suyu şebeke hattı ve kanalizasyon altyapı çalışmaları sonrası cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım çalışmaları kapsamında Sulaklı Mahallesi Dumlupınar ve Papatya sokakta doğal taşlarla parke, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN SARIALİOĞLU “HİZMET VE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPIYORUZ”

Çalışmalarla ilgili değerlendirme yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “hizmet ve gönül belediyeciliği anlayışıyla hemşehrilerimizin istek ve taleplerine cevap veriyor, şehrimizde başlattığımız değişim ve dönüşümü devam ettiriyoruz. Yaptığımız planlama doğrultusunda hem merkezde hem de kırsalda kesintisiz bir çalışma yürütüyoruz. Of’umuz için var gücümüzle çalışıyor, şehrimiz için sorunsuz bir altyapı inşa ediyoruz. Bu kapsamda Sulaklı mahallemizin de eskiyen ve ihtiyacı karşılamayan altyapısını başlattığımız çalışma ile yeniliyoruz. Ekiplerimiz Of’umuzu daha yaşanılabilir bir şehir haline getirebilmek adına yoğun çaba sarf ediyor. Tüm hizmetlerimizi 68 mahallemize götürüyor hemşehrilerimizi hak ettikleri yaşam konforuyla buluşturmak için bir saniyemizi bile boşa geçirmiyoruz” dedi.