Of Belediyesi'nden Ballıca Mahallesine sıcak dokunuş

Of Belediyesi'nden Ballıca Mahallesine sıcak dokunuş

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun asfalt hamlesi sonrası yüzler gülüyor. Çalışmalar kapsamında, Ballıca Mahallesi sıcak asfalt ile buluştu. Mahalle sakinleri ve muhtar ise Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun asfalt hamlesi sonrası yüzler gülüyor. Çalışmalar kapsamında, Ballıca Mahallesi sıcak asfalt ile buluştu. Mahalle sakinleri ve muhtar ise Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür etti.

Of’ta mahalle ve grup yollarındaki, asfalt seferberliği sürüyor. Kent genelinde yaptığı asfalt ve beton yollarla vatandaşlara konforlu bir ulaşım hizmeti sunan Of Belediyesi, belirlenen plan ve program dahilinde sorunları bir bir çözüme kavuşturuyor.

Of Belediyesi yaz dönemi programları kapsamında planlı ve hızlı bir çalışmayla altyapı sorunlarını bir bir çözüyor, altyapıda var olan yılların sorunlarını kalıcı çözüme kavuşturmak, günün şartları doğrultusunda ortaya çıkan ihtiyaçlara cevap vermek ve talepleri karşılamak, mevcut ulaşım ağında standardı ve konforu yükseltmek amacıyla özverili bir çalışma yürütüyor.

BAŞKAN SARIALİOĞLU “VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİ MUTLU EDİYOR”

Daha yaşanabilir standardı ve konforu yüksek bir şehir hedefiyle planlı ve hızlı bir çalışma yürüttüklerinin altını çizerek çalışmalarla ilgili değerlendirme yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Of’umuzun alt yapı ve üst yapı sorunlarını bir bir ortadan kaldırıyor, mahallelerimizde hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı,tarafından Ballıca Mahallemiz Yonca Sokakta mahalle sakinlerimizin uzun zamandır bekledikleri çalışmayı yaparak sıcak asfalt konforuna kavuşturuyoruz. Daha yaşanabilir, standardı ve konforu yüksek altı da üstü kadar sağlam bir Of hedefiyle hem altyapı hem de üst yapı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde sorunların çözüldüğünü, yüzlerin güldüğünü görmek, onların mutluluğuna şahit olmak bizleri de mutlu ediyor. Bizlere her konuda destek olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyor, yaptığımız çalışmanın Of’umuza ve Ballıca Mahallesi sakinlerine ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MUHTAR YAVUZ’DAN BAŞKAN SARIALİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Ballıca Mahallesi Muhtarı Recep Yavuz ise, “Bu dönemde de sadece Ballıca Mahallesi değil, ilçemizin her bir noktasında hizmetler devam ediyor. 68 mahalle muhtarlığı olarak hiçbir muhtarımız hizmet almadık diyemez. Bütün mahallelerimizde çalışmalar devam ediyor. Başta Of Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın  Murat Zorluoğlu olmak üzere emeği geçen tüm ekiplere de şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Sıcak asfalt çalışmalarını değerlendiren mahalle sakinleri yıllardır bekledikleri bir hizmetin yapılmasından dolayı mutluluk yaşıyor. Özellikle yaz aylarında toz, toprak içerisinde kaldıklarını belirten ve asfalt çalışması ile bu sorunların ortadan kalktığını aktaran mahalle sakinleri yapılan hizmet dolayısıyla Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkürlerini ilettiler.