Solaklı Vadisi Yaya Köprüsü Açılış İçin Gün Sayıyor

Solaklı Vadisi üzerinde bulunan İrfanlı ve Sulaklı Mahallesi arasındaki bağlantıyı sağlayacak yaya köprüsü modern hali ile hizmet vermek için gün sayıyor.

Of’ta yıllarca vatandaşlar tarafından özlemle beklenen iki mahalleyi birleştirecek yaya köprüsü faaliyete geçiyor.

Çalışmalarla ilgili değerlendirme yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,“Of’umuzun kalıcı eserlerine bir yenisini daha ekleyerek, Harika Köprü Manzarası, eşsiz güzellikleriyle dolu Taşkın Kontrol ve Rekreasyon Projesi’nin uygulandığı Solaklı Vadisi alanında yılların özlemi olan, vatandaşlarımızın özlemle beklemiş olduğu, nüfusu en kalabalık mahallelerimizden İrfanlı ve Sulaklı mahallelerimizi birbirine bağlayan yaya köprümüzün faaliyeti için gün sayıyor. Of’umuza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.