Başkan Sarıalioğlu’nun Minik Misafirleri

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla minik misafirlerini makamında konuk etti.

Of İsmail Yıldırım İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencileri beraberlerinde Okul Müdürü Cemal Kızıltay ve öğretmenleri ile birlikte Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.

Minik ziyaretçilerini başkanlık makamı girişinde karşılayan Sarıalioğlu, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Ziyarette bir süre başkanlık makamını miniklere bırakan Sarıalioğlu, çocukların çeşitli taleplerini dinledi.

Of’ta daha çok çocuk parkı bulunmasını isteyen öğrencilere belediye olarak daha fazla yeşil alan oluşturma ve çocuk parkı yapma sözü veren Sarıalioğlu, “Başkanlık koltuğunu küçük başkanlara devrettik. Of İsmail Yıldırım İlkokulu öğrencileri Şevval Yıldız ve Elif Elfin Gümrük’ü makamımızda ağırlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğumuzu devrettik. İki evladımızın da gözlerinden öpüyor, hayatlarında başarılar diliyorum. 23 Nisan’ın geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmesi ile dünyada ilk kez kutlanan çocuk bayramı, bu milletin geleceğine verdiği önemi de gözler önüne sermektedir. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız geleceğin lider ülkesi Türkiye’yi daha da müreffeh yarınlara taşıyacaklardır. Milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan yavrularımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur” dedi.