Başkan Sarıalioğlu’ndan çocuklara 23 Nisan sürprizi

Başkan Sarıalioğlu’ndan çocuklara 23 Nisan sürprizi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Of’ta da pandeminin gölgesinde kutlanıyor. Pandemi koşulları dolayısıyla sokaklarda kutlamaların yapılmaması üzerine evlerinde kalan çocukları unutmayan Başkan Sarıalioğlu, anlamlı bir sürpriz hazırladı.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu beraberinde AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan ve Of Belediye Meclis Üyesi Oktay Ulusoy anlamlı bir kutlamaya imza attı.

BAŞKAN SARIALİOĞLU: “ÇOCUKLAR BUGÜNÜN YARINI, YARININ UMUDUDUR”

Hem Sokağa çıkma yasağı hem de 23 Nisan gibi anlamlı bir gün olması sebebiyle ailelerimizi ve çocuklarımızı mutlu etmek istediklerini belirten Başkan Sarıalioğlu, “Atatürk siz çocuklara ‘Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.’ derken, sizlere ne kadar güvendiğini ifade etmiştir. Her zaman olduğu gibi kesinlikle haklı olduğunu düşünüyorum. Biz büyük bir aileyiz, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanımız Songül Okutan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte ailelerimizi ve çocuklarımızı ziyaret ettik, sevinçlerine ortak olduk. Gelecekte, her biriniz sağlıklı ve eğitimli nesiller olarak bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olacaksınız. Daha çok çalışacak, daha çok üreteceksiniz. Benim de tüm çocuklarımıza inancım, güvenim tamdır. Eminim ki bu sıkıntılı günleri yakın bir gelecekte atlatacak ve yine eskisi gibi, meydanlarda şarkılar, türküler, marşlar söyleyerek bayramlarımızı kutlayacağız. O günlere dek kendine ve sevdiklerine çok iyi bakın! Sizleri çok seviyoruz” dedi.