Başkan Sarıalioğlu’ndan 1 Mayıs Mesajı

Başkan Sarıalioğlu’ndan 1 Mayıs Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Alın terinin sembolü olan 1 Mayıs, insan hayatında en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı önemli bir gündür. Tüm gayretleriyle çalışan, ülkemizin büyümesi ve kalkınması için üretime katkı sağlayan, emek veren, alın teri döken işçi ve memurlarımız başta olmak üzere tüm milletimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında bir ülkenin kalkınmasında ve gelişmesinde emekçinin büyük rolü olduğunu söyleyen Başkan Sarıalioğlu, istikrar ve istikbal için alın teri ve emeğin büyük değer olduğunu kaydetti.

Sarıalioğlu mesajında daha sonra şu ifadelere yer verdi;

“Emekçilerimizin, ülkemizin ve İlimizin kalkınması, sosyal ve ekonomik olarak gelişmesi ve büyüme hedeflerine ulaşması gayesiyle büyük bir erdemle çalışmaları, sağduyulu tutum ve davranışları her türlü takdirin üzerindedir. Bizler, ‘işçinin ücretini alın teri kurumadan veriniz’ diyen bir medeniyetin temsilcileri olarak her zaman işçi ve emekçi kardeşlerimizle kol kola, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta özellikle bu salgın günlerinde Nevşehirli hemşehrilerimize canla başla hizmet etmeye devam eden belediyemizdeki mesai arkadaşlarım olmak üzere kamu ve özel sektörde özveri ile görev yapan tüm işçi kardeşlerimin bayramını kutluyor, hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet diliyor, tüm çalışanlarımıza aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam ve çalışma hayatlarında başarılar diliyorum”