Of’ta Polis Jandarma Kontrol Noktasında İftar

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik ve Of İlçe Emniyet Müdürü Rafet Kantar’dan çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Ustaoğlu, uygulama noktasında görevi başındaki güvenlik personelleriyle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Orhan Sırma ve Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile birlikte Of Eskipazar mevkiindeki kontrol noktasında görevli polis ve jandarma görevlileriyle iftar yaptı.

Neşeli ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftarda Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, kontrol noktalarında görev yapan personele sağlıklı, başarılı ve mutlu günler dileyerek, “Nasibimizde bugün güvenlik güçleri kardeşlerimizin sofrasına misafir olmak varmış. Of-Rize Uygulama Noktasını ziyaret ederek vatandaşlarımızın refahı için 7/24 görevlerinin başında olan Of İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve Of İlçe Jandarma Komutanlığımızdaki görevli kardeşlerimizle birlikte iftarımızı açtık.Tüm teşkilatımıza görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.