Yeni Of Devlet Hastanesi yüzde 90 tamamlandı

Yeni Of Devlet Hastanesi yüzde 90 tamamlandı

25 bin metrekare kapalı alana sahip olan yeni Of Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi. Ağustos ayı sonlarında tamamlanması öngörülen Of Devlet Hastanesi’nin, sadece Of değil bölge halkına hizmet vermesi bekleniyor.

184 hasta yatak kapasitesine sahip yeni yapılan Of Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 90’ı bitti. Hastanenin Ağustos sonunda bitirilmesi planlanıyor.

25 bin metrekare kapalı alana sahip olan yeni Of Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi. Ağustos ayı sonlarında tamamlanması öngörülen Of Devlet Hastanesi’nin, sadece Of değil bölge halkına hizmet vermesi bekleniyor. İçerisinde bütün bölümlerin olacağı hastanede 184 yatak kapasitesi olacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yapım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

YAKIN ZAMANDA HİZMETE GİRECEK

Başkan Sarıalioğlu yaptığı açıklamada; “Hastanemiz planlandığı gibi iş bitim süresi olan önümüzdeki Ağustos ayına yetişecek. Pandemi sürecindeki bütün olumsuzluklara rağmen çalışmalar istenilen düzeyde devam ediyor.

Şuan yapımı yüzde 90 aşamasında. İçeride çalışmalar sürüyor. Hızlı bir şekilde yapımı devam ediyor. Şantiye şefimizin verdiği bilgiler ve bizim incelememiz neticesinde çevre düzenlemesiyle eş zamanlı olarak Ağustos ayı sonuna yetiştirilmesi planlanıyor.

Yeni hastanemiz sadece Of’umuza değil; Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat, İyidere, İkizdere gibi bu bölge insanına hizmet verecek çok önemli bir eser. İnşallah çok yakında hizmet vermeye başlayacak” dedi.

10 BİN METREKARE OTOPARK ALANI

Hastanede bütün bölümlerin olacağını söyleyen Başkan Sarıalioğlu, “184 yatak kapasiteli olacak. 100 yataklı olarak ihaleye çıkmıştı ancak proje aşamasında revize yapıldı.  Kapasitesi 184’e çıkartıldı.

Hastanemiz açıldığında 184 hastamız burada yatak hizmetinden faydalanabilecek. Hastanemizin 10 bin metrekarelik bir otoparkı olacak.  Otopark sorunu olmayacak inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımızın çok büyük destekleriyle sadece Of’ta değil tüm Türkiye’de yapılan yatırımlara şahit oluyoruz. Pandemiye rağmen çalışmalarda, ‘durmak yok yola devam’ diyen bir hükümetimiz var. Bu anlayışla birçok eser kazandırıldı.

Hastanemizin hemen yanında yeni SGK binamız var. İlçe Emniyet Müdürlüğü binası var. Bu vadi çok güzel bir vadi oluyor. Sokak ve cephe çalışmaları yapıyoruz. Derede yapılacak aktivasyonlarla, önümüzdeki yıllarda turizm vadisi olarak adlandırılacak bu vadide çok güzel etkinliklere inşallah şahit olacağız.

Oflu hemşerilerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Onlar bize destek verdiği sürece hizmetlerinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.