Başkan Sarıalioğlu'ndan yeni dekana ziyaret

Başkan Sarıalioğlu'ndan yeni dekana ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Teknoloji Fakültesi dekanlığına yeni atanan Prof. Dr. Ahmet Birinci'yi ziyaret etti.

Sarialioğlu "Burada görev alan başta dekanımız olmak üzere tüm öğretim elemanlarına ve öğrencilerine kapımız açık" diye konuştu. 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Fakülte çalışanlarına, değerli hocalarına şimdiden 2014-2015 eğitim-öğretim yılının hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu.  

Başkan Sarıalioğlu, ziyaretinde Of’a üniversite kurulması taahhüdünde bulunduk, bu taahhüdünün yerine getirilmesi için kolları sıvadık ve üniversite kurma komitesini oluşturma aşamasına geldik. KTÜ ve Erzincan Üniversitesinin rektörlerinin Oflu olduğu, bunların yanı sıra özel üniversite rektörleri arasında da Oflu hemşerilerinin bulunduğuna dikkat çeken Başkan Sarıalioğlu, bu rektörlerden alacakları destekle, işadamlarını da işin içine katarak, üniversiteyi Of’a kazandıracaklarını söyledi. 

Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.