Of’ta buruk 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Of’ta da bugün koronavirüs gölgesinde kutlandı.

Of’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

Of Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından oluşturulan program, koronavirüs tedbirleri dikkate alınarak hazırlandı. Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören saat 10.00’da çelenk sunumuyla başladı. Atatürk Anıtı’na Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özcan Demirel tarafından çelenk sunumuyla başlatılan tören, 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenine; Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burak Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, protokol üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve kurum müdürleri katıldı.