Başkan Sarıalioğlu’ndan evi yanan Akyıldız ailesine ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, geçtiğimiz günlerde Çaltılı Mahallesi’nde evi yanan aileyi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Sarıalioğlu, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, geçtiğimiz günlerde evi yanan Akyıldız ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Çaltılı Mahallesi Muhtarı Seyfi Mete, Of Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Akcebe, Of Belediyesi Meclis Üyeleri Resul Çan, Hamza Yüksel, Musa Koçbıyık ve Mahmut Celal Kurtuluş ile birlikte Akyıldız ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten  Başkan Sarıalioğlu, yangın mağduru olan aileye gerekli yardımın yapılacağını söyledi.

Of Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanlarında olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu, “Geçtiğimiz günlerde evinde çıkan yangında büyük bir badire atlatan Çaltılı Mahallemiz sakinlerinden Sefer Akyıldız’ı Meclis Üyelerimiz, Daire Amirlerimiz ve Mahalle Muhtarımızla birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi iletip, mevcut durumu hakkında bilgiler aldık. Rabbim beterinden korusun muhafaza eylesin inşallah. Çıkan yangında can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Mağduriyet yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Rabbim cümlemizi her türlü görünür, görünmez kazadan ve beladan korusun. Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımıza el uzatmaya, onlara her konuda destek ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. Acı günlerinde de, mutlu günlerinde de daima vatandaşlarımızın yanındayız. Ailemize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Evi yanan Sefer Akyıldız da Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.