Başkan Sarıalioğlu’ndan Çarşıda Esnaf Turu

Başkan Sarıalioğlu’ndan Çarşıda Esnaf Turu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe esnafını tek tek ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe esnafını tek tek ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'ndan esnaf ziyaretleri. Yoğun geçen mesai ve ziyaretçi trafiğine rağmen mahalle ve esnaf ziyaretlerine ara vermeyen Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, çarşı esnafını turladı. Of İlçe esnafını ziyaret eden Başkan Sarıalioğlu, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Esnafları dükkanlarında ziyaret eden Sarıalioğlu, alışveriş için gelen vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet etti.

SOSYAL MESAFE KURALINI HATIRLATTI

Esnafların taleplerini dinleyen Başkan Sarıalioğlu, pandemiyle mücadelenin sürdüğünü hatırlatarak, temizlik kurallarına riayet ve sosyal mesafe kuralına özen gösterilmesi konusunda hatırlatmalarda bulundu. Pandemiyle mücadelede kaldırılan kısıtlamalardan sonra esnaflarının işlerinin hızla artış göstermesinin sevindirici olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu, belediye olarak esnafların her zaman yanlarında ve destekçisi olacaklarının altını çizdi. Çarşıda dükkanları olan esnaflarda talep, öneri ve görüşlerini Başkan Sarıalioğlu'na iletti.

ESNAF VE VATANDAŞIMIZIN DÜŞÜNCELERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

"Toplumumuzun her kesimi ile diyalog halinde oluyor, onların fikirlerini önemsiyoruz" ifadelerinde bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu "Esnaf ve vatandaşımızın düşünceleri bizim için çok önemli.  Sadece hizmetlerimizle değil, muhabbetimizle de komşularımızın, esnafımızın gönlünde yer edinebilmişsek ne mutlu bize. Biliyoruz ki güçlü esnaf, güçlü Of demektir. Onun için her zaman esnafımızla işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz.  Of'umuzu birlikte yöneteceğiz, birlikte güzelleştireceğiz. Bizleri ağırlayan tüm esnaf dostlarımıza ilgileri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum" diye konuştu.