Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu baba ocağı Of’ta

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu baba ocağı Of’ta

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, baba ocağı Of’ta esnaf ziyareti yaparak çevrede incelemelerde bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, baba ocağı Of’ta esnaf ziyareti yaparak çevrede incelemelerde bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir dizi ziyarette bulunmak için Trabzon ve Rize’ye geldi. İkizdere taş ocağını ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, İyidere lojistik limanın da aralarında bulunduğu ziyaretler gerçekleştirdi.

Rize’den sonra memleketi Of’a gelen Karaismailoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti. Of’taki çalışmalar hakkında bilgi alan Karaismailoğlu, daha sonra belediyeden çıkarak esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşların ilgiyle karşıladığı Bakan Karaismailoğlu, hediyelik eşya satan bir dükkana girdi. Sürmene bıçakları ve çakılarının ilgisini çekmesi üzerine, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Bakan Karaismailoğlu’na Sürmene çakısı hediye etti. Yürüyerek gittiği Solaklı Vadisin’deki çalışmaları yerinde inceleyen Bakan Karaismailoğlu, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’ndan bilgi aldı. Of programını tamamlayan Bakan Karaismailoğlu, kendi mahallesi Saraçlı’ya uğrayarak aile kabristanlığını ziyaret ederek Of’tan ayrıldı.

Hep birlikte ortak sevdamız Of’umuza ve hemşerilerimize hizmet edecek, şehrimize değer katacak eserler inşa etmeye devam edeceğimizi ifade eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu Of Belediyemizde ağırladık. Çalışmalarımızı, projelerimizi ve gündeme dair pek çok konu ile ilgili istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, böylesine vatan aşığı, yürekli, cesur ve kararlı bir devlet adamını baba ocağı Of’umuzda ağırlamanın gururunu yaşadık.

Çeşitli programlar kapsamında şehrimizde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ile birlikte Harika Köprü Manzarası ile Taşkın Kontrol ve Rekreasyon Projesi’nin uygulandığı Solaklı Vadisi alanında yapımı tüm hızıyla devam eden yaya köprüsü ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyerek istişarelerde bulunma fırsatı da bulduk. Bakanımıza teşrifleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Bakan Karaismailoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Geçit vermeyen dağları tünellerle, vadileri, boğazları köprülerle aşıyor, yatırımlarımızla yeni istihdam olanaklarına vesile oluyoruz. Hemşehrilerimizin desteği ve sevgisi sayesinde birlik ve beraberlik içinde üretmeye, gelişmeye devam edeceğiz. Of Belediyesi” ifadelerine yer verdi.