Emniyet Müdürü Kantar'dan Başkan Sarıalioğlu'na Veda Ziyareti

Of İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevliyken terfi alarak 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne yükselen Of İlçe Emniyet Müdürü Rafet Kantar, veda ziyaretleri kapsamında Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu ziyaret etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret eden Of İlçe Emniyet Müdürü Rafet Kantar, "Görev süresince ilçemizdeki tüm yetkililerle uyum içinde çalıştık. Sayın Of Belediye Başkanımızın da Emniyet teşkilatına her daim vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Müdür Kantar'la Of'ta görev aldığı süre boyunca uyumlu bir çalışma sergilediklerini belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu "Of İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde görevliyken terfi alarak 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne yükselen, Of İlçe Emniyet Müdürümüz Rafet Kantar, bizlere veda etti. Of'un asayişi ve huzuru noktasında çok değerli çalışmalar sergileyen Müdürümüzü, saygıyla hatırlanacak. Biz, kendisiyle hizmeti süresince uyum içerisinde çalıştık. Of'umuza yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görev yerinin hayırlı olmasını dilerim. Devletimize ve Milletimize hizmetkarlık yolunda başarılarının devamını diliyorum. Rabbim utandırmasın" ifadelerine yer verdi.