Of Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısı Yapıldı

Of Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı yapıldı.

Of Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Of Belediyesi Haziran ayı meclis gündemine geçilmeden önce Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise belediye ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarınca gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Meclis'e bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Başkan Sarıalioğlu'nun başkanlık ettiği toplantı İmar Komisyon Raporu'nun görüşülmesi ile başladı.

Meclisin Mayıs ayı oturumunda komisyona sevk edilen ve komisyonca değerlendirilen maddeler oturumda meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edilmesi ile son buldu.

Of Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı olağan toplantısı 1 Temmuz Perşembe günü yapılması kararlaştırıldı.