Başkan Sarıalioğlu Ankara'da Temaslarda Bulundu

Başkan Sarıalioğlu Ankara'da Temaslarda Bulundu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of'ta yapılacak yatırımlar ile ilgili Ankara'da bir dizi temasta bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of'ta yapılacak yatırımlar ile ilgili Ankara'da bir dizi temasta bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, daha yaşanılabilir bir Of için adeta çalmadık kapı bırakmıyor. Başkan Sarıalioğlu, göreve geldiği günden itibaren Ankara'da kurduğu iyi ilişkiler neticesinde, önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu beraberinde AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, Of'a yapılan ve yapılması düşünülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Sarıalioğlu ve Başkan Çapoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut ve Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ü makamlarında ziyaret ettiler.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Ziyaretlerle ilgili genel bir değerlendirmede bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Of'umuzda devam eden yatırımlar, yeni yatırım projeleri ve gönül köprülerini kuvvetlendirmek, daha güçlü birlik ve beraberlik ortaya koyabilmek adına ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Of'un bir adım daha ileri gitmesi için sahada olduğumuz kadar Ankara'da da mesaimizi sürdürüyoruz. Amacımız Of'umuzu daha yaşanılabilir, modern bir yer hale getirmektir. Hizmet aşkıyla başladığımız bu yolda hedefimize ulaşmak için gece gündüz var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Parti Of İlçe Başkanımız Ahmet Çapoğlu ile birlikte İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'ı makamlarında ziyaret ettik. Of'umuzda kurmayı planladığımız Organize Sanayi Bölgesi projesi ve yatırımlarla alakalı istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanlarımıza gösterdikleri ilgi ve nezaketleri nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretlerin Of için oldukça verimli geçtiğini ifade eden Başkan Sarıalioğlu ayrıca, "Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Sayın Oktay Saral'ın da eşlik ettiği ziyarette Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanımız Ömer Bulut'u ziyaret ederek ilçemizde yapılacak yatırımlarla alakalı istişarelerde bulunduk. Hava Kuvvetleri Komutanımız Oflu hemşehrimiz Hava Orgeneral Sayın Hasan Küçükakyüz'ü de ziyaret ederek Of'umuzda kurulacak olan Hava Savunma Radar Sistemi ve yapılacak yatırımlarla alakalı istişarelerde bulunduk. TOKİ Başkanımıza ve Hasan Paşamıza gösterdikleri ilgi ve nezaketleri nedeniyle teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.