Başkan Sarıalioğlu, yaşlıları yalnız bırakmadı

Başkan Sarıalioğlu, yaşlıları yalnız bırakmadı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, pandemi nedeniyle iyice evlere çekilen yaşlıları ziyaret ederek onlara moral veriyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, pandemi nedeniyle iyice evlere çekilen yaşlıları ziyaret ederek onlara moral veriyor.

Yaklaşık iki yıldır etkisini sürdüren COVİD-19 pandemi hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Son dönemlerde vaka sayıları azalsa da yine de insanlar temkinli davranmaya gayret gösteriyor. Pandemiden en çok etkilenenlerin başında ise 65 üstü yaşlılar geliyor. Pandemi başlangıcından itibaren evlerde kalan yaşlılara; yakınları, vefa sosyal destek grupları ve yerel yönetimler destek olmaya çalışıyor. Bu kapsamda Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'da normal zamanlardan daha sık yaşlılarla bir araya gelmeye çaba gösteriyor. Of merkez ve mahallerde yaşayan yaşlı insanları ziyaret ederek onlara moral veriyor. Sıkıntısı olan yaşlıların ihtiyaçlarını karşılayan Başkan Sarıalioğlu, yaşlılara her anlamda destek olmaya çalışıyor. İlgi ve alakadan memnun olan yaşlı vatandaşlar ise başkanın bu duyarlılığından olan memnuniyetlerini dile getiriyor.

YANLARINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Her zaman yaşlı insanların yanında olduklarını belirten Başkan Sarıalioğlu, "Yaşlı insanlar, bizim en önemli değerlerimiz. Of ilçesi olarak biz geniş bir aileyiz. Yaşlılarımız da ailemizin bir parçası. Biz de bir gün yaşlanacağız nasip olursa. Yaşlılarımızın kıymetini bilirsek bizden sonrakiler de bizimle ilgilenir. Malum pandemi sürecinin içerisindeyiz. Yaşlılarımız bu süreçte fazla dışarı çıkamıyor. Büyüklerimizle zaman zaman bir araya geliyoruz. Onlarla sohbet ediyoruz. Varsa bir sıkıntıları çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bizlerde onların bir evlatlarıyız. Her zaman yanlarında olduğumuzu onlara hissettirmeye çalışıyor. İnşallah bu pandemi süreci biter ve onlarda rahat bir nefes alırlar. Sizlere her zaman yakın olacağız demiştik. AK Parti Of İlçe yönetimi ve meclis üyelerimiz ile birlikte Uğurlu ve Gürpınar Mahallesi sakinlerimizle bir araya geldik, büyüklerimizin hatırlarını sorduk, taleplerini dinledik. Rabbim ulu çınarlarımızı başımızdan eksik etmesin. Çok hoş hasbihaller oldu. Allah onların dualarından bizi eksik etmesin. Mahalle sakinlerimize, komşularımıza teveccühleri, güleryüz, hürmet ve muhabbetleri için teşekkür ederim. Hoş sohbetleri, hayır duaları, nazik misafirperverlikleri için değerli komşularımıza hayırlı, sağlıklı günler dilerim" dedi.