Başkan Sarıalioğlu Esnaf Buluşmalarını Sürdürüyor

Başkan Sarıalioğlu Esnaf Buluşmalarını Sürdürüyor

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Taşhanpazarı'ndaki esnaflarla buluşarak talep ve önerilerini dinledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Taşhanpazarı'ndaki esnaflarla buluşarak talep ve önerilerini dinledi.

Göreve geldiği günden bu yana toplumun farklı kesimleri ile buluşmalarını sürdüren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bu kez Taşhanpazarı esnafları ile bir araya geldi.

Esnaflarla sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, esnafların çeşitli talep ve önerilerini dinleyerek belediye çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Of Belediyesi olarak hayata geçirmeyi planladıkları yeni proje ve yatırımlar öncesinde sık sık toplumun çeşitli kesimleri ile bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinlediklerini ayrıca çalışmalar hakkında kendilerini bilgilendirdiklerini kaydeden Sarıalioğlu, kendilerine iletilen görüşlere büyük önem verdiklerini vurguladı.

ORTAK SEVDAMIZ OF

Başkan Sarıalioğlu esnaf ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada; "Taşhanpazarı esnaflarımızı ziyaret ederek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettik. Her fırsatta esnafımıza kulak vermeye, onların yanında olmaya devam ediyoruz. Pandemi döneminde özellikle esnaflarımız zor günler geçirdi. Bir kez daha böyle bir süreci yaşamamak ve hep birlikte maddi manevi zarar görmemek adına önceliğimiz tedbirlere uymak olmalı. İnşallah güzel günlere hep birlikte kavuşacağız. Hem şehrimiz hem ülkemiz  hızla pandeminin olumsuz etkilerini ekonomik olarak atlatacaktır. Bu konuda hükümetimizin ciddi çalışmaları var. Bizlerde yerelde milletvekillerimiz, teşkilatımız ve yerel yönetimler olarak bizler elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Rabbim tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar nasip etsin. Bizlere gönül kapılarını açan tüm esnaflarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Başkan Sarıalioğlu'na Gürpınar Mahallesindeki incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gündoğdu, AK Parti Of İlçe Teşkilatı Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Velioğlu ve AK Parti Of İlçe Teşkilatı Sekreteri Mustafa Deniz eşlik etti.