Minik Öğrencilerin Karne Sevinci

Minik Öğrencilerin Karne Sevinci

Karne sevinci yaşayan öğrenciler, okullarına giderek öğretmenlerinin elinden karnelerini alarak 3 aylık uzun tatillerine başladılar.

Bu kapsamda Pınaraltı İlkokulunda düzenlenen törenine katılan ve öğrencilerle sohbet ederek karnelerini veren Of Kaymakamı Eren Arslan: “Eğitimde başarının önemli olduğunu, ama çok daha önemli olanın topluma faydalı, çevresine saygı gösteren, adalet duygusu gelişmiş, milli ve manevi değerlerini özümsemiş, ailesine ve ülkesine faydalı bireyler olmanızdır. Tatilde fırsat buldukça kitap okuyun. Ne kadar okursanız o kadar güçlü olursunuz” dedi. 

Karne törenine Of Kaymakamı Eren Arslan,Garnizon Komutanı Neşat Daler,Of Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban  Şahin,İlçe Müftüsü Recep Onat, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Barış Çağlar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Gündüz, Zenginleştirilmiş Eğitim  sınıfını Yaptıran Ballıca eski Belediye Başkanı Hasan Çakır,Of Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Ömer Lütfü Saral, Pınaraltı Muhtarı Adil Akyüz,  Öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.