Başkan Sarıalioğlu'ndan, başarılı öğrencilere bisiklet hediyesi

Başkan Sarıalioğlu'ndan, başarılı öğrencilere bisiklet hediyesi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sınıf birincisi olan öğrencilere bisiklet hediye etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sınıf birincisi olan öğrencilere bisiklet hediye etti.

Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu ve Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu 7. sınıf birincileri Hamza Uzun ve Betül Tellioğlu, Başkan Sarıalioğlu tarafından bisikletle ödüllendirildi. Of Belediyesi'nde Başkan Sarıalioğlu'nu ziyaret eden öğrenciler güzel bir sürprizle karşılaştı. Geçtiğimiz dönem sınıf birincisi olan öğrenciler, Başkan Sarıalioğlu'na hediye için teşekkür etti.

Öğrencileri tebrik ederek bisikletlerini takdim eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, gençlere ayrı bir önem verdiklerini dile getirdi.

HER ZAMAN BİR HEDEFİNİZ OLSUN

Gençlerin başarılı olması için ellerinden gelen desteği sağlamaya çalıştıklarını belirten Başkan Sarıalioğlu, "Gençlerimiz bizim için çok özeldir ve bu yüzden çalışmalarımızın büyük çoğunluğunu gençlerimize yönelik yapıyoruz. Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu ve Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu 7. sınıf birincileri Hamza Uzun ve Betül Tellioğlu kardeşlerimizi belediyemizde ağırladık. Bu başarının anısına kendilerine birer bisiklet hediye ettik. Kendileri gibi bu başarıda pay sahibi olan aileleri ve öğretmenlerini de tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında sonsuz başarılar diliyorum. Sevgili gençler, her zaman bir hedefiniz olsun. Bu hedef için çalışmalısınız. Başarılı insanlar hem kendilere hemde çevresine katkısı olur. Hayal edin ve kendinize bir hedef belirleyin. Bu doğrultuda çalıştığınızda hedefinizin gerçekleştirdiğinizi göreceksiniz. Hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayın. Tekrar tekrar deneyin. Vazgeçmeyin. Başarıya ulaşanlar vazgeçmeyenlerdir. Siz bu ülkenin, bu coğrafyanın ve dünyanın geleceğisiniz. Her zaman bunun bilincinde olarak adımlarınızı atın. Hayat planlamanızı yapın. Emin olun ki gelecek sizin hayallerinizde. Bu olmaz demeyin. Deneyin ve onun olacağını zamanla göreceksiniz. Ben sizlere bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

Hediye takdiminin ardından öğrenciler Başkan Sarıalioğlu ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Of Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen bisiklet taktim törenine; Of İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tekke, Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu 7/F sınıf öğrencisi Hamza Uzun, Müdür Yardımcısı Mustafa Çapoğlu, 7/F Sınıf Öğretmeni Fahriye Varol, Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu7/B sınıf öğrencisi Betül Tellioğlu, Sosyal Bilgiler Öğretmeni İlkay Öksüz ve Mikdat Sarıalioğlu OrtaokuluMüdürü Mehmet Balcan katıldı.