Vali Ustaoğlu Of'ta incelemelerde bulundu

Vali Ustaoğlu Of'ta incelemelerde bulundu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Of'ta yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Of'ta yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

Vali İsmail Ustaoğlu'nun ziyaretlerinde; Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu eşlik etti.

İlk olarak Sıraağaç Mahallesi'nde restorasyon çalışmaları devam eden Çakıroğlu İsmail Ağa Konağı ve Tescili Tarihî Camii'ndeki çalışmaları inceledi. Tamamlandığında Of'un kültür ve turizmine önemli katkılar sağlayacak, Çakıroğlu İsmail Ağa Konağı restorasyon çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Ustaoğlu, Of'a yeni bir çehre kazandıran 1'inci etabı tamamlanan Solaklı Vadisi Projesinin 2'inci etap çalışmalarını yerinde inceledi. Daha sonra Of ve çevre ilçelere hizmet verecek ve büyük oranda tamamlanan Of Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binası inşaatını gezen Vali Ustaoğlu, beraberindeki heyetle projeler hakkında istişarelerde bulundu.

DAHA MÜREFFEH BİR OF İÇİN

Vali Ustaoğlu'nun ziyareti hakkında değerlendirmelerde bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Hükümetimizin tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon ve Of'umuzda hizmetleri son sürat devam ediyor. Of'umuzda bir çok proje tamamlandı ve yenileri devam ediyor. Yaptığımız hizmetleri, hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve müreffeh bir ilçede yaşamaları için sürdürüyoruz. Valimiz bu gün ilçemize gelerek çalışmaları bizlerle birlikte inceledi. Kendisine ziyaretleri için teşekkür ediyoruz" dedi.