Başkan Sarıalioğlu, "Yarın seçim olacak gibi hazır olmalıyız"

AK Parti Of İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyelerine seslenen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, her an seçim alacak gibi çalışmalarını sürdürmeleri gerektiğini söyledi.

AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu’nun başkanlığında düzenlenen haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısı, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Of’ta AK Parti’ye üye olma oranının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu belirten  Başkan Sarıalioğlu, “Cumhurbaşkanımızın yüzde 25 hedefi vardı. Biz yüzde 33’ü yakaladık. Biz bunu yüzde 37’e çıkarabiliriz. Bunun için daha fazla çalışacağız. Vatandaşlarımızla diyalogumuzu iyi tutmamız lazım. Yaşadığı bazı sorunlar için anlık tepkiler veren vatandaşlarımız olabilir. Vatandaşlarımızı kırmadan onların gönlünü alalım. 2023’e az bir zaman kaldı. Yarın seçim olacak gibi hazır olmalıyız. 17-25 Aralık ve gezi olaylarının bu ülkeye milyarlarca dolar zararı oldu. Bu ülkeyi yıkamayacaklarını anladıklarında 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirdiler. Yine bu ülkeyi yıkamayacaklarını anlayarak şimdi de ekonomi üzerinden oyun oynuyorlar. Ama Türkiye ekonomisi bütün bu badireleri atlatacak güçtedir. Şuan dünyada bir kriz var. Kolay değil 20 yıl iktidarda kalıyorsunuz ve her gün ayağınıza çelme takmaya çalışan odaklar oluyor. Onun için biz işimize bakacağız. İşimize dört elle sarılarak en iyisini yapmaya çalışacağız” diye konuştu.