Of’ta Mevlid-i Nebi programı düzenlendi

Of’ta Mevlid-i Nebi programı düzenlendi

Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) ’in doğum haftası olan Mevlid-i Nebi Haftası Of’ta düzenlenen konferansla kutlandı.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) ’in doğum haftası olan Mevlid-i Nebi Haftası Of’ta düzenlenen konferansla kutlandı.

Programın açılış konuşması Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu tarafından yapıldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da bir selamlama konuşması yaptı.

Ülke olarak Peygamber Efendimizin şefaatine her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bir süreçten geçmekte olduğumuzu belirten Başkan Sarıalioğlu, şunları kaydetti:

“Kıymetli İl Müftümüz, İlçe Müftümüz, daire amiri mesai arkadaşlarım, din görevlisi ve gönüllüsü arkadaşlarımız ve burada hazır bulunan tüm öğrenci kardeşlerim bende hepinizi Allah’ın selamı ile selamlıyor hepinize hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında bizleri bir araya getiren Of İlçe Müftülüğümüze teşekkür ediyorum.

Cenab-ı Allah’ın ey iman edenler, iman ediniz hatırlatmasıyla ve müminlerin efendisi, insanlığın rahmeti ışığı olan Peygamber efendimizin yaşantısını örnek alacak bir yaşantıyı Cenab-ı Allah’tan hepimize nasip etmesini diliyorum. Allah’ın yarattığı her şeye ahde vefası olan insanlardan olmamızı Cenab-ı haktan hepimiz adına niyaz ediyorum. Cenk meydanında yiğit bir komutan, bütün çocuklara şefkatli bir baba, torunlarına merhametli bir dede, ümmetine ışık saçan bir Peygamber ve gençlerin önündeki en büyük yol göstericimiz Hz. Muhammed Mustafa’yı (SAV) Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla ve bu güzel program vesilesiyle bir kez daha anıyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu konferans verdi.

İl Müftüsü Aydın’ın konuşmasının akabinde hafta ile ilgili düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu tarafından takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Programa Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, daire amirleri,imamlar, bay bayan kuran kursu öğreticileri, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.