Memur-Sen'den Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

Memur-Sen'den Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

Memur-Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu ziyaret ettiler.

Memur-Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara, Memur-Sen Of İlçe Başkanı Cevdet Hacıbektaşoğlu, ve Memur-Sen Trabzon İl Yönetimi, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. 

Ziyaretin amacına ilişkin görüşlerini dile getiren İl Başkanı Mehmet Kara; "Sayın Başkanımız, memur arkadaşlarımızın sosyal haklarının gözetilmesi konusunda çok hassas davrandığı için kendilerine teşekkür etmek istedik. Bu bağlamda da kendisine hayırlı olsun ziyaretine geldik" diye konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise belediye olarak halka hizmet etmeyi hedeflediklerinin altını çizerek;  "Bizim bir tek amacımız var, güzel ilçemizin güzel insanlarına layık olduğu en iyi hizmeti sunmak. Bu konuda da gerek kurumlarla, gerekse sivil toplum kuruluşları ile uyum ve istişare içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaretimize gelen Mehmet Kara ve yönetimine teşekkür ediyorum" diye konuştu.