Başkan Sarıalioğlu, "Asfaltlama çalışmaları devam edecek"

Başkan Sarıalioğlu, "Asfaltlama çalışmaları devam edecek"

AK Parti Of İlçe Başkanlığı Mahalle Başkanları Toplantısı’na katılan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bazı mahallelerde asfaltlama çalışmalarının bittiğini ve diğer mahallelerdeki asfaltlama ve betonlama çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

AK Parti Of İlçe Başkanlığı Mahalle Başkanları Toplantısı'na katılan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bazı mahallelerde asfaltlama çalışmalarının bittiğini ve diğer mahallelerdeki asfaltlama ve betonlama çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

AK Parti Of İlçe Başkanlığı Mahalle Başkanları Toplantısı Hasbahçe Tesisleri'nde yapıldı. Toplantıda; Mahalle Başkanları, mahalleleri adına istek ve önerilerini gündeme getirdi.

HEYECANINIZI DİRİ TUTUN

Toplantıdan önce bir konuşma yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "İşimiz zor, yolumuz uzun. Biz bu yola baş koyduk. Bize ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar ne yaparlarsa yapsınlar yaptığımız hizmetler ortada. Sizler heyecanınızı diri tutun. Bu tezviratlara aldanmayın. Teşkilatlarımıza sahip çıkmaya devam edin. Rabbim bize Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere yol arkadaşlığı nasip etti. Biz de onu bu yolda yalnız bırakmamak için var gücümüzle çalışacağız. 11 bin üyemiz var. Hedefimiz bunu 15 bine çıkarmak. Sizlerle birlikte çok yol katettik. Bundan sonra da aynı aşk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Pandemi dolayısıyla bazı hizmetlerimizde aksaklık olmuş olabilir. Karayollarıyla yaptığımız anlaşma neticesinde. Bayırca, Birlik, Söğütlü, Darılı, Gümüşören'de asfaltlama çalışmalarımız bu gün itibariyle bitti. Bundan sonra asfaltlama çalışmalarımız sıraladığımız listeye göre devam edecek. Betonlama çalışmalarımız da aynı şekilde devam edecek. Trabzon Büyükşehir Belediyemizin de bir programı var. Kuruluşumuzdan itibaren bizlere vermiş olduğunuz desteklerden ötürü, eski ve yeni tüm mahalle başkanlarımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

OSGB PROJESİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Of için büyük projeleri olduğunu belirten AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, "Hükümetimiz eliyle Of'a birçok hizmetlerimiz oldu. Of için daha büyük projelerimiz var. Bir tanesi de Of Organize Sanayi Bölgesi(OSGB) projesi. Bu proje Of'umuza istihdam ve ekonomi anlamında büyük değer katacak. Başkanımızla birlikte bu konunun üzerinde duruyoruz. Bakanlıklarla görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah bu projeyi Of'umuza kazandıracağız. Biz gücümüzü sizden ve AK Partiye yüzde 82 oranında oy veren hemşehrilerimizden alıyoruz. Birlikte daha fazla çalışırsak Of'umuza o kadar daha fazla katkımız olur" diye konuştu.