Başkan Sarıalioğlu'ndan engellilerin yüzünü güldüren sürpriz

Başkan Sarıalioğlu'ndan engellilerin yüzünü güldüren sürpriz

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından bizzat engelli vatandaşların evlerine gidilerek yapılan ziyarette akülü araçlar takdim edildi.

Of Belediyesi tarafından, engelli vatandaşlara akülü araç verildi.

Of ilçesinde yaşayan ve daha önce ihtiyaç tespitleri yapılan 10 engelli vatanda akülü araç verildi. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından bizzat engelli vatandaşların evlerine gidilerek yapılan ziyarette akülü araçlar takdim edildi. Oldukça mutlu olan engelli vatandaşlar Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür etti. Engelli vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, dayanışma içerisinde engellerin daha kolay aşılacağını belirtti.

ENGEL DEĞİL DESTEK OLMALIYIZ

Engelli vatandaşların sorunları ile herzaman yakından ilgilenmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Sarıalioğlu, “Engelli olmak bir kusur değildir. Hepimiz bir engelli adayıyız aslında. Her an başımıza bir şey gelip engelli olabiliriz. Bunun farkında olmamız gerekir. O nedenle engelli vatandaşlarımızı iyi anlamak gerekir. Onlara engel değil destek olmalıyız. Bizde bu düşünceyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herzaman engelli vatandaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Bunun için daha önce tespit ettiğimiz vatandaşlarımıza akülü araçlarını takdim ettik. İnşallah engelleri aşmalarında bizimde bir katkımız olmuştur” dedi.

Yaşlısından gencine her vatandaşımızın talebi bizim için önemlidir ve tüm gayretimiz sizlere daha kaliteli hizmet sunabilmektedir ifadelerine yer veren Sarıalioğlu, “İrfanlı mahallesi sakinlerimizden Fatma Demirci teyzemizi, Mustafa Kabahasanoğlu kardeşimizi, Yenimahalle sakinlerimizden Mustafa Aydın ve Gürpınar mahallesi sakinlerimizden Halit Serdar kardeşlerimizi Of İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu ve Belediye Meclis Üyemiz Ömer Çakıroğlu ile birlikte ziyaret ederek hal hatırlarını sorup, hayır dualarını aldık. Bizlere verdikleri enerji çalışma isteğimizi arttırıyor elhamdülillah. Büyüklerimiz ve hemşehrilerimizin destekleri ile Of İçin Canla Başla çalışmaya tam gaz devam” şeklinde konuştu.