Başkan Sarıalioğlu, "Bir oy bile bizim için çok önemli"

Başkan Sarıalioğlu, "Bir oy bile bizim için çok önemli"

2023 seçimleri için şimdiden çalışmalara başlamaları gerektiğini belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bir oyun bile kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

2023 seçimleri için şimdiden çalışmalara başlamaları gerektiğini belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bir oyun bile kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

AK Parti Of İlçe Teşkilatı, Ekim Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Of Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya katılan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Türkiye'nin dünyadaki yeni sistemde var olma mücadelesi verdiğini belirtti.

HEDEF 2023!

Türkiye'nin daha da güçlenmesi için daha fazla çalışılması gerektiğinin altını çizen Başkan Sarıalioğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ülke için yaptığı hizmetler ortada. Gecesini gündüzüne katıyor. Bu yaşta hiç durmuyor. Bunca koşuşturma ne için arkadaşlar? Tabiki bu ülke için. Cumhurbaşkanımızın gündemini iyi takip etmeliyiz. Oradaki ayrıntılara iyi dikkat etmeliyiz. Mesele sen ben meselesi değil. Mesele Türkiye'nin dünyada var olma meselesidir. İçinden geçtiğimiz süreç çok önemli. Birlik olmalıyız. Yalan ve karalama kampanyalarına karşı duruşumuz sağlam olmalı. AK Parti'nin bu ülke için yaptığı icraatlar ortada. Fakat bu ülke için bir taş üstüne taş koymayan hatta bu ülkeye zarar veren insanların karalamaları bazen daha fazla gündem olabiliyor. Onun için bunlara gereken cevabı da vermemiz gerekiyor. Çünkü bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. AK Parti hükümetiyle bu ülke güzel bir yola girdi. Sözü geçen ve her geçen gün güçlenen bir ülkeyiz. Fakat bu yol zorlu bir yol. Bu ülkenin zor duruma düşmesini bekleyenler ellerinden geleni yapıyor. Biz de buna karşı çalışmalıyız. Güçlü olmalıyız. Zalimlere fırsat vermemeliyiz. Eğer bu yolda zaaf gösterirsek bu ülke zor duruma düşer. Çocuklarımızın ve bu ülkenin geleceği için hiçbir zaman durmak yok yola devam. Hedefimiz 2023. Bir oy bile bizim için çok değerli. Bu düşünceyle çalışmalarımızı  sürdüreceğiz" dedi.

Toplantıya Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcıları Seda Taflan ve Nihat Yılmaz, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan, Gençlik Kolları Başkanı Resul Can, Belediye Meclis Üyeleri, Ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri, Mahalle Temsilcileri ve partililer katıldı.