Of'ta mahalle yolları asfaltlanıyor

Of'ta mahalle yolları asfaltlanıyor

Of Belediyesi tarafından mahalle yolları için başlatılan asfaltlama çalışmaları kapsamında 4 bin 641 ton sıcak asfalt dökümü gerçekleştirildi. 11 mahallenin asfaltlama çalışması tamamlanırken 24 mahalle için çalışmalar başlatıldı.

Of Belediyesi tarafından mahalle yollarına 4 bin 500 ton asfalt döküldü

Of Belediyesi tarafından mahalle yolları için başlatılan asfaltlama çalışmaları kapsamında 4 bin 641 ton sıcak asfalt dökümü gerçekleştirildi. 11 mahallenin asfaltlama çalışması tamamlanırken 24 mahalle için çalışmalar başlatıldı.

Of'ta mahalle yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergahları, standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Of Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgeleri ise asfaltla buluşturuyor.

Altyapı çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, ulaşım ağlarındaki mahalle yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor. Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarla mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İlçe genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

2021 yılı yol asfaltlama çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Geçen ay başlayan asfaltlama çalışmaları kapsamında; Söğütlü, Kazançlı, Bayırca, Birlik, Gümüşören, Darılı, Ağaçseven, Keler, Korkut, Ovacık ve Sarıkaya mahallelerine 4 bin 641 ton asfalt döküldü. 11 mahalle yolu asfaltlanırken geriye kalan 24 mahallenin ise asfaltlama çalışmalarına başlandı. Asfalt dökümü gerçekleştirilecek 24 mahalle şu şekilde sıralanıyor; Esenköy, İkidere, Örtülü, Pınaraltı, Güresen, Sarıbey, Kumludere, Barış, Çatalsöğüt, Dağalan, Sıraağaç, Sarayköy, Sivrice, Gökçeoba, Doğançay, Kıyıcık, Çaltılı, Kıyıboyu, Karabudak, Aşağıkışlacık, Tavşanlı, Sefaköy, Çukurova, Sulaklı.

7/24 esasına göre süren çalışmaları Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da yakından takip ediyor. Çalışmaları yerinde görmek üzere sahada incelemelerde bulunan Başkan Sarıalioğlu, mesai arkadaşlarına kolaylıklar diledi.

OF'UMUZA DUYDUĞUMUZ AŞKLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Bölge sakinleri ile de bir araya gelen Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na vatandaşlar teşekkür etti. Belirlenen program çerçevesinde sorunlara neşter atıldığını söyleyen  Başkan Sarıalioğlu, "Biz vatandaşımıza daha modern ve yaşanabilir bir Of için söz verdik. İmkanlarımız dahilinde hemşehrilerimizin beklentilerini karşılamak için canla başla çalışıyoruz. Eskimiş ve bütünlüğü bozulmuş sokaklarımızda yenileme çalışmaları yapıyoruz. Of'umuzun yaşam kalitesini yükseltmek ve şehrimizi güzelleştirmek için, insanımızı huzurlu kılmak için tüm ekiplerimizle birlikte yoğun mesai harcıyoruz. Birlikte düşünerek, karar vererek Of'umuzu geliştirmeyi sürdüreceğiz. Of'umuzda ulaşıma yaptığımız yatırımlar sürüyor. Bu kapsamda, 11 mahallelerimizin yolunu sıcak asfaltla buluşturduk. Mahallelerimize hayırlı olsun" dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN SARIALİOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, "Toz ve çamurdan kurtulacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah ondan ve ekibinden razı olsun. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.