Of'ta mahalle yolları betonlanıyor

Of'ta mahalle yolları betonlanıyor

Of Belediyesi tarafından mahalle yollarında yapılan betonlama çalışmaları devam ediyor. Mahallelerdeki eksiklerin giderilmesi yönünde tüm hızıyla çalışan Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler betonlama çalışmalarını sürdürüyor.

Of Belediyesi sağlıklı altyapı nitelikli ulaşım ağı için yoğun mesaisini sürdürüyor

Trabzon Büyükşehir ve Of Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar neticesinde Of ilçesine bağlı mahallelere bin metre beton döküldü.

Of Belediyesi tarafından mahalle yollarında yapılan betonlama çalışmaları devam ediyor. Mahallelerdeki eksiklerin giderilmesi yönünde tüm hızıyla çalışan Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler betonlama çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Cumapazarı, Kıyıcık ve Gökçeoba Mahallelerinde yürütülen çalışmalar kapsamında bin metre beton döküldü.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun Of'un ulaşım ağını güçlendirmek, güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla sürdürdüğü asfalt seferberliğinin yanında kırsal mahalleler başta olmak üzere 68 mahalle için başlattığı beton yol seferberliği de hızla ilerlemeye devam ediyor.

Başkan Salim Salih Sarıalioğlu'nun öncülüğünde yürütülen planlı çalışmalarla Of'ta modern değişim ve dönüşümü fark edilir hale getiren Of Belediyesi, altyapı ve ulaşım alanında dev yatırımlara imza atmaya devam ediyor. Kırsal mahallelerin çetin coğrafi koşullarını dikkate alan Of Belediyesi, sürdürdüğü planlı beton yol seferberliği ile asırlık yollar inşa ediyor.

ALTYAPI VE ULAŞIMDA SEFERBERLİK DEVAM EDİYOR

İlçe genelinde yapılan altyapı ve yol çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, gerçekleştirdikleri altyapı, üstyapı ve yol çalışmaları ile Of'un çehresini değiştirdiklerini belirtti.

Ulaşılabilir ve yaşanabilir bir şehir hedeflediklerini ifade eden Başkan Sarıalioğlu, Ofluların hak ettiği hizmeti sunabilmek adına büyük bir emek, özveri ve samimiyetle çalıştıklarını vurguladı.

Eşit hizmet ilkesinden taviz vermediklerinin altını çizen Başkan Sarıalioğlu, "Güçlü ve sağlıklı altyapı yatırımları yanında Mahallelerimizi, insanımızı  konforlu yollarla da Of'umuzla buluşturuyoruz. Yollarımızın standardını yükseltme, konforunu arttırma, ihtiyaç duyulan yerlerde yeni yollar açma, mevcut yollarda beton ve asfalt çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir ulaşım sağlayabilmesi için başlattığımız beton yol seferberliğinde Cumapazarı, Kıyıcık ve Gökçeoba Mahallemizde de çalışmalarımızı tamamlıyoruz, mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Murat Zorluoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor" dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Yapılan hizmetten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden mahalle sakinleri ise, "Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu'na ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu'na duacıyız Allah razı olsun başkanlarımızdan. Yollarımız çok güzel oldu" sözleriyle Başkan Sarıalioğlu, Başkan Zorluoğlu ve Of Belediyesi'ne teşekkürlerini ilettiler.