Başkan Sarıalioğlu'ndan yeni yıl mesajı

Başkan Sarıalioğlu'ndan yeni yıl mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Sarıalioğlu, kutlama mesajında, 2022 yılının tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2022 yılının tüm İslam coğrafyasına, ülkemize birlik, beraberlik ve huzur getirmesini diledi.

"2022 YILI OF YILI OLACAK"

2022 yılında da Of'u daha ileriye taşıyacak yatırımlara imza atmak için durmaksızın çalışacaklarını dile getiren Başkan Sarıalioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Of'umuzu daha güzel yarınlara taşımak için yaptığımız çalışmaların verdiği heyecanı, sevinci ve gururu hep birlikte yaşadığımız 2021 yılını geride bırakıyoruz. Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla coşku ve umutla giriyoruz. 2022 yılı inşallah Of yılı olacak. Geride bıraktığımız 2021 yılında 'Of İçin Canla Başla' hedefimiz doğrultusunda altyapıdan üstyapıya her alanda sürdürülebilir ve yenilikçi çalışmalarla Of'u daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalıştık. Hayata geçirdiğimiz çalışmaların temeline; vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeyi, huzur ve güven içerisinde yaşamalarını koyduk. Hizmete sunacağımız tüm çalışmalarda, bugüne dek olduğu gibi bundan sonrada birinci önceliğimiz hemşehrilerimizin yararı olacaktır. Şeffaf, adil ve katılımcı yönetim anlayışımızı daha da geliştirerek, güzel ilçemizi daha da ileriye taşıyacağız. 2022 yılında da Of'umuzda yeni hedefler, yeni projeler ve yatırımlarla en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bunu da hep birlikte, istişare içerisinde, birliğimiz, beraberliğimiz ve sevgimizle gerçekleştireceğiz. Bütün bunları Oflu hemşehrilerimizle el ele gönül gönül'e omuz omuza başaracağız. Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni eder, sevdiklerinizle geçireceğiniz nice mutlu yıllar dilerim."