Of Belediye Meclisi 2022'nin ilk toplantısını yaptı

Of Belediye Meclisi 2022'nin ilk toplantısını yaptı

Of Belediyesi'nin 2022 yılı Ocak ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun başkanlık ettiği toplantıda 2022 Yılı Denetim Kurulu Üyeleri belirlendi. Meclis toplantısında 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Of Belediyesi'nin 2022 yılı Ocak ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun başkanlık ettiği toplantıda 2022 Yılı Denetim Kurulu Üyeleri belirlendi. Meclis toplantısında 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Of Belediyesi 2022 yılı Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında Of Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, meclis gündemine geçilmeden önce bir konuşma yaparak 2021 yılının Of'ta dolu dolu geçtiğini belirtti. Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, konuşmasında meclis üyelerinin yeni yılını kutlarken 2021 yılı boyunca Of'a katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, 2022 yılının sağlık, mutluluk dolu geçmesini diledi.

BAŞKAN SARIALİOĞLU'NDAN TURKOVAC VURGUSU

Meclisin açılışında konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, pandemi sürecinde 2. yılımızı geride bıraktığımızın altını çizerek, "2022 yılında da yeni projeler ve yeni hedeflerle, birlik ve beraberlik içinde; vatandaşlarımıza daha iyi hizmet için durmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Bir yılı geride bıraktık. Tüm insanlık zor bir dönemden geçmektedir. Mücadelemizi asla bırakmadık, bırakmayacağız. İnşallah bu hastalığın geride kaldığı bir yılı hep birlikte yaşarız. Vefat eden hemşehrilerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabır, hasta olanlara da acil şifalar diliyorum. Pandeminin nedeni olan yeni tip koronavirüs ise çeşitli değişikliklere uğrayarak toplum içerisinde varlığını sürdürüyor. Bu değişikliklerin sonuncusu ise omicron varyantı oldu. Maalesef bulaşma riski yüksek olan bu varyantla birlikte Ülkemiz ve tüm Dünya'da olduğu gibi Of'umuzda da vaka sayısı hızla artış gösteriyor. Bütün vatandaşlarımızdan hem kişisel hem de toplum sağlığımız için maske, mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyet gösterilmesini rica ediyorum.Gerekli olmadıkça kalabalık ve kapalı ortamlarda bulunmayalım. Kendimiz ve sevdiklerimiz için dikkatli davranmayı bırakmayalım. Toplum ve kişisel sağlığı için aşı olmayan, aşı sırası gelen herkesi aşısını olmaya davet ediyorum. Ayrıca yerli ve milli aşımız TURKOVAC'ı geliştiren değerli bilim adamımız Sayın Prof. Dr. Aykut Özdarendeli ve ekibini kutluyor, her birisine şükranlarımı sunuyorum. Çalışmalarında başarılar diliyor, ürettikleri bu aşının pandemiyi sonlandırmasını diliyorum" dedi.

OF'UMUZU GÖNÜLDEN SEVİYORUZ

Başkan Salim Salih Sarıalioğlu; 2021 yılının genel bir değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda mecliste alınan kararlar ile bu yıl da Of için gerekeni yapmaya devam edeceklerini belirterek şunları söyledi; "Meclis üyelerimizle birlikte verimli bir toplantının ardından inşallah 2022 yılı da dolu dolu geçecek ve Of'umuzu markalaştırmak için hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 2021 yılı bizler için oldukça yüksek bir tempoda geçti. Gerek rutin belediyecilik faaliyetleri gerekse de yeni ve özgün projeler kapsamında birçok alanda Of'a hizmet etmenin gurunu yaşadık. Of'umuzu gönülden seviyor, 68 mahallemizin tamamında da bu anlayışla çalışıyoruz. 2022 yılında da aynı gayret, aşk ve heyecanla gerekeni yapmaya devam edeceğiz. İlçemizin bu noktaya gelmesinde tüm meclis üyelerimizin katkısı bulunuyor. Hepsine teşekkür ediyorum. Yeni yılın ilk meclis toplantısında aldığımız kararların Of'umuza ve hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederim. Of için ortak akıl, şeffaflık ve geleceğimiz için Allah'ın izniyle yeni projeleri gerçekleştirmeye, sizlere yeni hizmetler sunmaya devam edeceğiz"

DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ BELİRLENDİ

Of Belediye Meclis Toplantısı'nda 2022 Yılında görev yapacak Denetim Komisyonu üyeleri de belirlendi.Yapılan oylama sonrası Osman Baykal, Timuçin Sarıalioğlu, Mustafa Şen, Musa Koçbıyık ve Hamza Yüksel, Denetim Komisyonu'nda yer alan isimler oldular.