Uygunsuz araç parkına duba önlemi

Of Belediyesi tarafından şehir merkezinde bazı dar sokaklara yapılan araç parklarını önlemek amacıyla duba yerleştirildi.

Of Belediyesinin almış olduğu karar gereğince şehrin değişik sokak ve caddelerinde seyir halinde bulunan araçlar için çift şerit trafik akşını sağlanabilmesi, yol kenarına yapılan araç parklarının önlenmesi ve trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla cadde ve yolların ortasına duba koyma çalışmaları devam ediyor.

Of''ta yaşanan trafik sorununa çözüm bulmak ve sıkışıklığı önlemek için alternatifler arayan yetkiler çalışmaların devam edeceğini ve bunu çözüme kavuşturmak için uğraştıklarını, vatandaşların konulan kurallara biraz daha duyarlı davranmalarını ve yetkililere yardımcı olmalarını istediklerini belirtiler.