Başkan Sarıalioğlu, "Of OSB için bakanlarımızla görüştük"

AK Parti döneminde Of'a bir çok hizmet kazandırdıklarını söyleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Organize Sanayi Bölgesi(OSB) için bakanlarla görüşme halinde olduklarını belirtti.

Şubat ayı AK Parti Of İlçe Grup Toplantısı; Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Grup Başkan Vekili Mehmet Öztürk, meclis ve teşkilat üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda teşkilat mensuplarına teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu, Of OSB için önemli açıklamalarda bulundu.

"TEK EKSİĞİMİZ OSB"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon ziyaretine değinen Başkan Sarıalioğlu, "Cumhurbaşkanımızın Trabzon'daki toplu açılış törenine gösterilen ilgi bizi memnun etti. Teşkilat mensubu arkadaşlara ve Oflu hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bilindiği gibi AK Parti hükümeti döneminde bir çok hizmeti Of'umuza kazandırdık. Üniversiteden hastaneye bir çok sosyal tesis Of'umuza hayırlı olsun. Şimdi tek bir eksiğimiz var o da Organize Sanayi Bölgesi. Bunun için Cumhurbaşkanımızın programında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüşme fırsatı yakaladık. Bize destek vereceklerinin sözünü verdiler. İnşallah bu projeyi hayata geçirerek Of'umuza büyük bir hizmeti kazandırmış oluruz. Çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Teşkilat mensubu arkadaşlarımızdan isteğimiz üye sayılarımızı artırma yönünde daha fazla gayret göstermeleri. Bu konuda hepimiz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmemiz gerekiyor. Önümüzdeki seçimlere üye sayımızı artırarak güçlü bir şekilde girmeliyiz" dedi.